DJ Conu.ro va ofera servicii profesionale de sonorizare cu DJ, lumini de scena, karaoke, pentru: nunta, botez, petreceri private, baluri, majorate, evenimente speciale. Ne laudam cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, avand la activ multe evenimente reusite si foarte multi clienti multumiti. Va oferim calitate la preturi avantajoase. Ai nevoie de un DJ ? DJ Conu !

DJ Nunta Otopeni

Ai nevoie de un Dj pentru nunta ta? Apeleaza la noi! DJConu va ofera servicii profesionale de sonorizare si DJ pentru nunta in Otopeni si alte orase. Va punem la dispozitie sunet profesional de la branduri renumite (Dynacord, Rcf, Shure, Pioneer), lumini de scena profesionale, fum si baloane, play-list variat. Cu noi evenimentul dumneavoastra va fi un succes!!

 

Dj botez Otopeni

DJ Conu.ro va ofera servicii profesionale de Sonorizare si DJ pentru botezuri in Otopeni si alte orase. DjConu foloseste aparatura performanta de la producatori de renume: Dynacord, Rcf, Fbt, Shure, Numark, Electro-Voice. Putem sonoriza orice eveniment, indiferent de amploarea acestuia. Luminile de scena creeaza o ambianta placuta si dau dinamism evenimentului.

 

SONORIZARE

DJConu va pune la dispozitie pachete de sonorizare profesionala (RCF, Dynacord, Shure) pentru evenimente, conferinte indoor sau outdoor. Sonorizarea se realizeaza cu aparatura profesionala oferind un sunet puternic si curat. Va stam la dispozitie pentru sfaturi tehnice si va putem indruma, spre alegerea unui pachet de sonorizare potrivit evenimentului dumneavoastra.

 

Lumini de scena

DJConu va pune la dispozitie lumini de scena profesionale, in diverse configuratii, care dau culoare evenimentului dumneavoastra: lumini de scena mini, lumini de scena mediu, lumini de scena plus. Pachetele contin: stativ de lumini, schela de 3 metrii, schela de 4,5 metrii cu proiectoare led, moving-head-uri, lasere, controller dmx.

 

KARAOKE

Vrei sa te distrezi cu adevarat? Atunci o petrecere cu karaoke este reteta ideala. DjConu va ofera karaoke la nivel profesionist, microfoane wireless, meniuri de karaoke, repertoriu de piese internationale si romanesti, cele mai noi hituri. Va oferim petreceri karaoke in Bucuresti, in pub-uri, cluburi dar si in locatii private.